Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Kadriorg, Kiikri 2/2

  • 900 €
  • 16 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Kadriorg, Kiikri 2/2
  • 900 €
  • 16 € /m2

STIILSE INTERJÖÖRIGA JA KAUNI MEREVAATEGA KORTER

Uues kortermajas valgusküllane moodsalt sisustatud 2-toaline korter.

Soov: maksimaalselt 2 inimest, stabiilne sissetulek, ilma koduloomadeta.

KORTER
– elutuba avatud köögiga 27,5 m2
– magamistuba 12 m2
– garderoob 4,9 m2
– esik 4,7 m2
– vannituba 7 m2
– rõdu 12,7 m2

Kaasaegne stiilne sisseehitatud köögimööbel kvaliteetse tehnikaga SMEG (ahi, mikrolaineahi, nõudepesumasin, külmik, induktsioonpliit, õhupuhasti), valamu ja segisti FRANKE. Elutubades põrandatel naturaalne tamme parkett, seinad värvitud. Akende ees rulood ja maitsekad disainkardinad, mis on õmmeldud tellimuse järgi dekoorstuudios. Mööbel tubades ISKU salongist. Vannitoas peegel LED-valgustusega, bidee ja vann „vihmadušš“ segistiga. Sisseehitatud kappi on paigaldatud kuivatiga pesumasin ELECTROLUX ja majapidamistarvetele tehtud hoiukoht. Esikus on mahukas liugustega garderoobikapp. Suur päikesepoolne rõdu on varustatud automaatse markiisiga, kus võib nautida värsket ja puhast õhku ning kaunist merevaadet.

KÜTE JA SOOJUSTUS
Maja energiakasutuse klass A. Majas on keskküte, mis tagab mõistlikud küttekulud. Autonoomselt reguleeritav põrandaküte ja soojustagastusega sundventilatsioon annavad personaalselt sobiva kliima. Innovaatilise “Targa Maja” lahenduse abil saab nutiseadmega juhtida korteri fonolukku, kütet, ventilatsiooni ja valgustust.

MAJA
Maja on ehitatud 2018. aastal. Mitmed hooned koos moodustavad omapärase ansambli, mis ilusti seonduvad Kadrioru pargi uue arhitektuuriga. Maja haldab ja hooldab professionaalne haldusfirma. Korterühistu on loodud. Maja ümbrus on korrektselt haljastatud ja hooldatud, hoovis laste mänguväljak. Rahulikud ja korralikud naabrid.

PARKIMINE
Kinnine parkimiskoht maa-aluses garaažis 50 eur kuus.

KULUD
Kommunaalkulud keskmiselt: suviti 100 eur/kuu, talvel 150 eur/kuu.
Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda tagatisraha ühe kuu üüri ulatuses, esimese kuu üüri ettemaks ja maakleritasu.

ÜMBRUSKOND
Suurepärane asukoht linna südames mere ääres loob kodu, töö ja vaba aja veetmise vahele mõnusa tasakaalu ning võimaldab vaid hetkega saada osa parimast, mida linn pakub. See on koht kvaliteetajaks perega, arenevaks karjääriks ja puhkuseks, lastega mängimiseks ning jalutuskäigu nautimiseks. Kõik vajalik on pelgalt jalutuskäigu kaugusel: Kadrioru park, Pirita promenaad ja supelrand, Forum Kino, Viru Keskus, Vanalinn, rohelised pargid, mitmesugused söögikohad, paljud koolid ja lasteaiad.
Mugav transpordi- ja logistikaühendus nii kesklinna kui ka väljapoole linna: läheduses Tallinna reisisadam, Bussijaam, Balti raudteejaam, lennujaam. Ühistranspordipeatuseni 150 m.

Helista +372 5648 5243 või kirjuta jekaterina@raid.ee.

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Jekaterina Gorohhova
  • Jekaterina Gorohhova