Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Kopli 77

  • 124 000 €
  • 5 061 € /m2

Müüa
Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Kopli 77
  • 124 000 €
  • 5 061 € /m2

Kirjeldus

Müügile on tulnud kiirelt areneval Kopli poolsaarel paksude paemüüridega majas õdus 1-toaline korter. 2. korrus. Maja on ajalooliselt kaunis, millel on tulevikuvaates taas ühe kauni pärli staatus.

Korter on renoveeritud 10 aastat tagasi. Renoveerimise käigus on paigaldatud puitpakett-aknad, vahetatud on kogu torustik ning paigaldatud on uus elektrisüsteem. Osaliselt on säilitatud originaalpõrandad. On jäetud nähtavale ka osa kaunist paeseinast. Küttesüsteemi torustik on uuendatud, säilitatud on tugevad malmradiaatorid.
Korteril on kõrged laed, ca 3 m, sisse on seatud magamislavats põrandast kõrgemale.
Korteris on elektripliit. Võimalik paigaldada ka gaasipliit, majas on tsentraalgaas, valmidus gaasipliidi paigalduseks olemas. Soe vesi gaasiboilerist (igal aastal toimub korraline hooldus).
Korter oma paksude paeseintega hoiab helikindlust ning palavuse perioodil meeldivat jahedust, korterisse paistab õhtupäike.

Maja renoveerimisega on alustatud. Katus ning kaunid avarad trepikojad on uuendatud. Ees ootab fassaadi renoveerimine, mis on ühistu plaanidesse juba võetud. Majal on kindlustus.

Parkimine on mugav vaba parkimise alusel maja ümber. Maja ümbritseb kinnistu 4447 m2.

Lähedal on lasteaed, Kopli Kunstigümnaasium, Spordihoone, Kopli kasepark-skatepark, Süstapark, Stroomi liivarand, Kopli liinide rannapromenaad, Paljassaare, Pikakari rand.
Trammi- ja bussipeatus ca 70 m. Kui trammiliiklus taastub, saab trammiga Balti-Jaama, sadamasse, kesklinna, tulevikus lennujaama.
Rimi kahe trammipeatuse kaugusel.

Maja kõrvalt jõuab väikese jalutuskäiguga mugavalt otse Stroomi liivaranda.
Stroomi rand ja parkmets on kohalike vaba-aja veetmise meelispaikadeks. Siin on ka head sportimise võimalused. Ranna äärde on rajatud 2,5 km pikkune kaunis rannapromenaad. 2025.a. suveks kerkib rannale ka uus vaateplatvormiga rannahoone, kuhu on planeeritud kohvik, saun, pesemisvõimalused, olmeruumid.
Rannas on rohkelt tegevusi lastele, mänguväljakuid jm atraktsioone.
Stroomi rand on avar ja ilus rand, mida armastatakse. Siin saab nautida rannapäikest või puudevilu, rahvarohkust või vaikset eraldatust.
Siin kuuleb linnulaulu ja merekohinat!

Kõrval Põhjala tehas ja Bekkeri sadam.
Tallinna arengustrateegia 2035 linnaosade tuleviku kaardi järgi nähakse Meeruse ja Bekkeri sadamat koos Põhjala tehasega kujunemas mitmekesiseks linnakeskkonnaks ehk sadamalinnakuks. Visiooni järgi avatakse suletud tööstusalad, rajatakse uusi hooneid, tänavaid pikendatakse mereni, arendatakse välja rannapark- ja promenaad ning võrreldes olemasolevaga lisandub mereäärseid tegevusvõimalusi ja sadamafunktsioone.

Siin on Sinu võimalustemaa!
Siinne kodu oma paksude paemüüridega on otsekui kindlus!
Soovi korral müüakse korter koos sisustusega, mis on hinna sees.

Laenukalkulaator

Summa kuus
  • Laenumakse (k)
  • Maamaks (a)
  • Kodukindlustus (a)
  • Laenukindlustus (k)
%

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Eha Vahersalu
  • Eha Vahersalu