Harju maakond, Saue vald, Koidu küla, Laagri, Koidu tee

  • 460 000 €
  • 2 687 € /m2

Müüa
Harju maakond, Koidu küla, Laagri, Koidu tee
  • 460 000 €
  • 2 687 € /m2

KVALITEETNE KIVIMAJA HINNATUD ASUKOHAS

Müüa eramu hubases ja rohelises Koidu elurajoonis Laagris.

MAJA
Maja on ehitatud 2006. aastal madalvundamendile. Seinad on ehitatud FIBO plokkidest, vahelaed on puittaladega. Fassaad on soojustatud kivivillaga, tuuletõkkeplaadiga ning vooderdatud dekoratiivse telliskiviga ja puiduga. Katuse kate on katusekivi.

PLANEERING
Mugav planeering ja sisekujundus loob erilise hubasuse ja harmoonia õhkkonna. Esimesel korrusel on avar elutuba söögialaga, puhkenurk kamina ääres või akna vastas oleval diivanil. Suured aknad põrandast laeni. Elutoast pääseb suurele klaasitud terrassile, kus saab nautida kaunist vaadet aiale ja eemal okaspuumetsale. Köök asub eraldi, kuid sellel on väljapääsud elutuppa ja esikusse. Esikus on tualett. On ka eraldi tuba, mida kasutatakse kabinetina. Suures vannitoas on elektrikerisega saun.
Teisel korrusel on kaks kauni interjööriga magamistuba, ruumikas garderoob ja vannituba. Majas on garaaž ja majapidamisruum. Pööningul on kaks lisaruumi, millest ühe saab muuta hubaseks suvetoaks.

SISEVIIMISTLUS
Esimese korruse põrand on kaetud keraamilise plaadiga, kabinetis on laminaatparkett. Magamistubades põrandal on ökoloogiline džuutkate. Sanitaarruumid on täielikult keraamiliste plaatidega viimistletud. Seintel on maitsekalt valitud tapeedid ja aktsendiliistud. Trepp on tammepuidu massivist. Kamina viimistluses on kasutatud naturaalset kivi ja puitu. Profiiluksed on kaetud naturaalse puitspooniga, massiivpuidust raamid klaasist sisuga.

SISUSTUS
Sisekujundus on läbi mõeldud kaasaegses klassikalises stiilis, mis ühendab rahulikud värvid, looduslikud materjalid ja äratuntavad kujundid.
Naturaalset puitu kasutatakse mööblielementides, kamina ja siseuste viimistluses. Suured mugavad diivanid ja pehme valgustus lisavad hubasust ja rahu. Keraamilised plaadid põrandal ei piira vabadust. Kallihinnaline kaunistus seintel ja pindadel, peeglid, maalid, lambid loovad pidulikkuse tunde.
Kõigil akendel on eritellimusel valmistatud peened kardinad. Esikus on mahukas liuguksega ja mugava sisustusega kapp.

KÜTE
Majas on kaks kütteallikat: gaasikatel JUNKERS ja hiljuti paigaldatud õhk-vesi soojuspump ALFA INNOTEC SPLIT (boiler 200 l), mis tagavad mõistlikud küttekulud. Autonoomselt reguleeritav põrandaküte ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteem VALLOX DIGIT tagavad personaalselt sobiva kliima. Magamistoas on konditsioneer FUJITSU SIEMENS.

KRUNT
Krunt on hästi hooldatud ja haljastatud, rajatud on ilusad lillepeenrad, istutatud dekoratiiv- ja viljapuud ning põõsad. Peaaegu pool krundist on looduslik okaspuumets, kus suvel saab marju korjata.

ÜMBRUSKOND
Paljude poolt armastatud rahulik ja turvaline Koidu elurajoon on ümbritsetud rohelisest loodusest ja metsast. Hästi arenenud infrastruktuur, Laagri lähedal (1 km) on olemas kõik eluks vajalik: kauplused ja kaubanduskeskused, koolid (koolibuss viib koju) ja lasteaiad, teenindus- ja toitlustuskohad, spordiklubid ja raviasutused. Bussipeatus asub maja vastas.

KAUGUSED
Bussipeatus 50 m kaugusel (buss nr 112)
Padula raudteejaam 800 m kaugusel
Laagri keskus ca 1,5 km
Mustamäe piirkond ca 10 km
Tallinna kesklinn ca 15 km

KONTAKT
+372 5648 5243 või jekaterina@raid.ee

Laenukalkulaator

Summa kuus
  • Laenumakse (k)
  • Maamaks (a)
  • Kodukindlustus (a)
  • Laenukindlustus (k)
%

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Jekaterina Gorohhova
  • Jekaterina Gorohhova