Harju maakond, Harku vald, Tabasalu alevik, Kustavi tn 12

  • 695 000 €
  • 2 652 € /m2

Müüa
Harju maakond, Tabasalu alevik, Kustavi tn 12
  • 695 000 €
  • 2 652 € /m2

LUKSUS JA MUGAVUS ÜHES MAJAS. TEIE UUS KODU TABASALUS!

Müüa esinduslik eramu rohelises privaatses elurajoonis Tabasalus.

MAJA
Maja on ehitatud 2005. aastal Kanada eliitarhitektuuri projekti “Québec” järgi, mis on kohandatud Eesti kliimale. Maja on ehitatud lintvundamendile, seinad on valmistatud FIBO plokkidest ja korruste vahel on monoliitbetoonist vahelaed. Fassaad on soojustatud 150 mm kivivillaga ja viimistletud elevandiluu värvi Soome tellisega. Katusekate on Saksamaa Wienerberger savikivist, millel on mitmetasandiline kuju ja pööningul on katuseaknad. Kogu majas on täispuidust aknad, mis on valmistatud troopilisest niiskuskindlast puuliigist Meranti.

PLANEERING
Majas on mugav ja hästi läbimõeldud planeering ning selle sisekujundus loob hubase ja harmoonilise atmosfääri. Sisenemisel tervitab teid kahekorruseline avar fuajee. Kõik ruumid sulanduvad loomulikult üksteisesse, rõhutades eluruumide terviklikkust – avar elutuba erkeriga, hubane söögiala, köök ja kaminatuba. Suured aknaavad tagavad maksimaalse loomuliku valguse. Köögist pääseb terrassile, kust avaneb vaade kaunile metsale. Esimesel korrusel asub ka avar ruum saunaga ja tualettruum. Teisel korrusel on kolm magamistuba, üks neist omab eraldi töökabinetti. Majas on suur vannituba eraldi ruumiga pesu pesemiseks, triikimiseks ja majapidamistarvete hoidmiseks. Majas on garaaž kahele autole ja tehniline ruum, samuti kolm pööninguruumi asjade hoidmiseks.

SISEVIIMISTLUS
Esimesel korrusel on põrand kaetud Hispaania elevandiluu värvi marmorplaadiga (2 cm paksune) ning teisel korrusel on kasutatud Kanada pähklist spooniga 2-kihilist parketti. Kõik sanitaarruumid on kaetud Villeroy & Bochi keraamiliste plaatidega. Siseseinad on kaetud tsemendi-liivakrohviga ja värvitud heledates toonides, fuajees on kasutatud dekoratiivset krohvi. Eksootiline pähklipuust valmistatud keerdtrepp on kaunistatud sepistatud piiretega. Majas on sisseehitatud kamin, millel on Norra valualumiiniumist sisu ja Hispaania marmorviimistlus. Siseuksed, sealhulgas liug- ja kokkupandavad uksed, on valmistatud Itaalias pähklispoonist. Sauna viimistlus on termopuidust ning Harvia puiduküttel keris tagab mugavuse ja nauditava lõõgastuse.

SISEKUJUNDUS
Maja sisekujundus on inspireeritud Vahemere stiilist, mis väljendab lähedust loodusele, merele ja rannikule ning järgib looduslikkuse ja keskkonnasõbralikkuse põhimõtteid – just seda, mida kaasaegsetel linnainimestel tihti puudu jääb. Sisekujunduses kasutatakse naturaalseid kangaid, näiteks puuvill ja siid akendel, rooma kardinad ja lihtsad kardinad, samuti dekoratiivpadjad, mööbli viimistlus ja tekid. Dekooriks kasutatakse mitmesuguseid keraamilisi esemeid ja loodusliku puidu detaile. Maja on sisustatud mugavate diivanite, tugitoolide ja pehme valgustusega, mis lisab sisekujundusele soojust ja rahulikkust. Itaalia päritolu kristalllühter, mis on paigaldatud fuajeesse, loob pidulikkuse atmosfääri. Köögimööbel ettevõtte Errebi poolt on tumedast tammepuidust toonitud fassaadidega ja Miele tehnikal on funktsionaalsus ja vastupidavus. Tagaseina viimistlemiseks kasutatud mosaiik annab lõunamaade värve. Esikus ja tubades on ruumikad garderoobikapid liugustega ja mugava sisuga, ning kogu maja sisseehitatud mööbel on valmistatud tellimuse järgi. Kabinetis on kasutusel Skano klassikaline mööbel. Vannituppa ja tualettruumi on paigaldatud Villeroy & Boch ja Balteco sanitaartehnika.

KÜTE
Maja kütmiseks on paigaldatud Saksa ettevõtte WOLF malmist gaasikatel, mis tagab majanduslikult ökonoomse kuid tõhusa küte. Majas on autonoomselt reguleeritav põrandaküte, mis võimaldab luua mugava sisekliima. Puhta ja värske õhu tagamiseks kasutatakse Soome standarditele vastavat soojustagastusega sundventilatsiooni süsteemi, mis tagab õhu täieliku uuendamise majas kahe tunni jooksul. Kuum vesi tuleb 200-liitrisest boilerist.

KRUNT
Maja asub hoolitsetud ja ilusti haljastatud krundil. Siin on kaunid lillepeenrad ning istutatud on nii dekoratiivseid kui ka viljapuid ning põõsaid. Krundil on hubane suveköök söögialaga, kus on grill ja suitsuahi.

ÜMBRUSKOND
See piirkond on rahulik ja turvaline koht elamiseks ning on paljude elanike seas populaarne. See asub mere lähedal ja on ümbritsetud rohelise looduse ja metsaga. Maja lähedal on populaarne matkarada Tabasalu, mis pakub suurepäraseid võimalusi aktiivseks puhkuseks ja jalutuskäikudeks. Selles piirkonnas on hea infrastruktuur ja lähedal on kõik eluks vajalik, sealhulgas poed (Rimi, Kallaste), uus Tabasalu kaubanduskeskus, koolid, lasteaiad, mitmesugused toitlustusasutused, spordiklubid ja meditsiiniasutused.

KAUGUSED
Bussipeatus – 500 meetrit
Rimi kauplus – 600 meetrit
Tabasalu rand – 800 meetrit
Rocca al Mare keskus – 7 km
Tallinna keskus – umbes 13 km

KONTAKT
Lisateabe saamiseks ja ühenduse võtmiseks helistage numbrile +372 5648 5243 või saatke e-kiri aadressile jekaterina@raid.ee.

Laenukalkulaator

Summa kuus
  • Laenumakse (k)
  • Maamaks (a)
  • Kodukindlustus (a)
  • Laenukindlustus (k)
%

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Jekaterina Gorohhova
  • Jekaterina Gorohhova