Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Ilmarise tn 19

  • 170 000 €
  • 2 545 € /m2

Müüa
Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Ilmarise tn 19
  • 170 000 €
  • 2 545 € /m2

KORTER NÕMMEL: METSAVAADE, SUUR RÕDU, SAUNAKOMPLEKS

Ruumikas 3-toaline korter hoones, mis on ehitatud Nõukogude eliidile, asub Nõmme rahulikus ja rohelises piirkonnas.

KORTER
Korter on mugava planeeringuga ja kõigist akendest avaneb kaunis vaade rohelisele metsale. Köögi ja ühe elutoa aken on põhja suunas, teised toad ja lodža on pärastlõunase päikese poole. Elutoast ja magamistubadest on pääsed lodžale. Aknaraamid on valmistatud naturaalsest puidust, raamidel on ligikaudu 10 cm õhukiht. See tagab sooja hoidmise ja samal ajal õhu vaba liikumise. Köögis on paigaldatud mööbel ja tehnika. Elutoas on söögituba, puhvet ja kummuti, mis on valmistatud naturaalsest puidust. Ühes magamistoas on raamaturiiulid, mis on samuti valmistatud naturaalsest puidust. Suuremas magamistoas on suur voodi ja väike töökoht. Vannituba ja WC on eraldi, täielikult plaaditud keraamiliste plaatidega. Olemas on pealtlaetav pesumasin. Tualetis on paigaldatud bidee-dušš. Korter on heas korras: tubades on naturaalne tammeparkett, koridoris, tualetis ja köögis on linoleum.

MAJA
Majal tegutseb korteriühistu: trepikoda on lukus, paigaldatud fonolukk, katus on korras ja fassaad on uuendatud. Maja keldrikorrusel on elanike jaoks saunakompleks, kuhu kuuluvad suur kaminasaal, saun, duširuum ja köök. Maja ümbrus on hoolitsetud ja korrastatud, ümberringi kasvavad männid ja õhk on puhas.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkimiskohad asuvad märgistatud parkimisalal maja ees. Keldrikorrusel on isiklik panipaik.

KULUD
Kommunaalkulud on suvel keskmiselt 70-100 eurot ja talvel 250-300 eurot.

ÜMBRUSKOND
Maja asub hubases Nõmme piirkonnas, männimetsa keskel ja lähedal populaarsest terviserajast. Ümbruskonnas on palju kohti sportimiseks ja rahulikuks puhkuseks. Ajalooliselt on see üks linna atraktiivsemaid piirkondi, mida hinnatakse kõrgelt kohalike elanike seas. Hästi arenenud infrastruktuur: läheduses on poed, kaasaegne turg, perearstikeskused, suur haigla, spordikeskused, basseinid, hubased kohvikud ja restoranid, õppeasutused ja looduslikud vaatamisväärsused. Toidupoed Rimi ja Maxima X asuvad 20-30-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Hea ühendus Tallinna keskuse ja teiste piirkondadega, ühistranspordi peatus asub 500 m kaugusel, raudteejaam Kivimäe on 20-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

KONTAKT
Helista: 5648 5243 või kirjuta e-postile: jekaterina@raid.ee.

Laenukalkulaator

Summa kuus
  • Laenumakse (k)
  • Maamaks (a)
  • Kodukindlustus (a)
  • Laenukindlustus (k)
%

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Jekaterina Gorohhova
  • Jekaterina Gorohhova